Община Габрово и Сдружение Екологично развитие на местните общности“ отправят покана

...
Община Габрово и Сдружение Екологично развитие на местните общности“ отправят покана
Коментари Харесай

Представяне на резултатите от проучванията за Стратегията за устойчиво развитие на туризма

Община Габрово и Сдружение „ Екологично развиване на локалните общности “ насочат покана към всички заинтригувани страни да се включат в общественото разискване на резултатите от направените досега изследвания за образуване на конкурентна еднаквост на туристическия артикул на Община Габрово, в осъществяване на СТРАТЕГИЧЕСКА ЦЕЛ 1 ОТ СТРАТЕГИЯТА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА ТУРИЗМА В ОБЩИНА ГАБРОВО 2021 – 2027.

Общественото разискване ще се организира в Ритуалната зала на Община Габрово на 10 ноември 2022 година, от 17:30 часа.

Стратегията за стабилно развиване на туризма в община Габрово за интервала 2021-2027 година е призната с решение №236/28.10.2021 година Документът е разработен съгласно условията на член 11, алинея 1 от Закона за туризма и Закона за Регионалното развиване и като част от Плана за интегрирано развиване на община Габрово и следва да отговори на новите провокации в развиването на туризма, като предлага интегрирана визия и цели съобразени с съответните особености на района и дефинира насоките за обмисляне в идващите няколко години.

В срещата ще вземе присъединяване екипът на Сдружение „ Екологично развиване на локалните общности “, с началник на плана Харалан Александров. Ще бъдат показани и разисквани резултатите от направените изследвания измежду заинтригуваните страни в бранша на туризма, за образуване на конкурентната еднаквост на туристическия артикул на община Габрово.

В полемиката са поканени да вземат присъединяване жители, общински съветници, представители на средствата за всеобщо осведомление, туристическия отрасъл, туристически сдружения, неправителствени организации и други свързани с този сектор бизнеси.

Със Стратегията за стабилно развиване на туризма в община Габрово 2021-2027 година може да се запознаете 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР